Popular Posts

Thursday, January 05, 2012

True Story

BOY : Dik! kira dik...

DIK : Makan apa bang?

BOY : Nasi goreng biasa dengan air kosong.

GIRL : Saya punya nasi goreng thai, sup ayam, telur mata dengan fresh orange dua.

DIK : Kira sekali ke bang?

BOY : Tak tak, kira asing-asing.

GIRL : Awak ni memang tak gentlemen langsung...

BOY : Laaa bila masa saya kata nak belanja awak makan?

GIRL : Memang la awak tak cakap. Tapi boyfriend kan kena belanja girlfriend dia.

BOY : Siapa cakap kena buat macam tu?

GIRL : Tak ada orang cakap tapi dah itukan kebiasaan. Dah lumrah. Semua couple macam tu la.
BOY : Oh... Kalau macam tu saya ni luar biasa sikit la. Dah la order banyak, makan tak habis dan membazir... Awak bukan tanggungjawab saya lagi. Habiskan duit untuk awak beribu-ribu pun belum tentu awak akan kahwin dengan saya lagi.
GIRL : .......

*********************

Yes, how true....


No comments: